Blogtekst laten schrijven

Om een blogtekst naar jouw wens te kunnen schrijven, ontvang ik graag de nodige informatie. Vul het onderstaande formulier in en klik op verzenden. In enkele gevallen heb ik meer informatie nodig om de opdracht te kunnen voltooien, als dat zo is, benader ik je per e-mail of telefoon. Ik start spoedig met het schrijven van de blogtekst en hou je op de hoogte van de stand van zaken.

De prijs voor het laten schrijven van een blogtekst is afhankelijk van het aantal woorden. Per 100 woorden wordt er 6 euro exclusief btw in rekening gebracht. Jij geeft vooraf aan hoeveel woorden de tekst dient te bevatten.

Zodra de blogtekst gereed is, zal ik je deze toesturen. Op dat moment ontvang je ook de factuur in je mailbox. Jij hebt vervolgens 14 dagen de tijd om kosteloos eventuele wijzigingen door te laten voeren.

Is de blogtekst door jou akkoord bevonden? Dan betaal je de factuur en start ik, als dat gewenst is, met het schrijven van de volgende teksten of de rest van de opdracht.

Let op: Zolang de factuur nog niet betaald is, is de aangeleverde tekst mijn bezit en is het niet toegestaan deze te publiceren.

Wil je weten hoe ik te werk ga bij het schrijven van de blogtekst? Lees dan hier verder.