Redigeren van een bestaande tekst

Om een tekst naar jouw wens te kunnen redigeren, ontvang ik graag de nodige informatie. Vul het onderstaande formulier in en klik op verzenden. In enkele gevallen heb ik meer informatie nodig om de opdracht te kunnen voltooien, als dat zo is, benader ik je per e-mail of telefoon. Ik start spoedig met het redigeren van de, door jou toegezonden, tekst en hou je op de hoogte van de stand van zaken.

De prijs voor het laten redigeren van een bestaande tekst, is afhankelijk van het aantal woorden. Per 100 woorden wordt er 6 euro exclusief btw in rekening gebracht.

Zodra de tekst geredigeerd is, zal ik je deze toesturen. Op dat moment ontvang je ook de factuur in je mailbox. Jij hebt vervolgens 14 dagen de tijd om kosteloos eventuele wijzigingen door te laten voeren.

Is de geredigeerde tekst door jou akkoord bevonden? Dan betaal je de factuur en start ik, als dat gewenst is, met het redigeren van een volgende tekst of met de rest van de opdracht.

Let op: Zolang de factuur nog niet betaald is, is de aangeleverde tekst mijn bezit en is het niet toegestaan deze te publiceren.

Wil je weten hoe ik te werk ga bij het redigeren van bestaande teksten? Lees dan hier verder.