White label teksten laten schrijven

Het laten schrijven van een tekst door mij kost €6,- per 100 woorden. Wanneer je graag een groter aantal schrijfopdrachten wilt indienen, is het mogelijk om staffelkorting te ontvangen. De staffelkorting start bij 25 teksten van 300, 500 of 1000 woorden.

Koop je één van de staffelkorting pakketten, dan koop je een tegoed. Je levert in je eigen tempo schrijfopdrachten bij me aan, om zo je tegoed in te wisselen. Dit kunnen blogartikelen zijn, maar ook website teksten, SEO-teksten of productomschrijvingen. 

Ben je benieuwd naar de staffelkorting die ik hanteer voor het schrijven van teksten? Ga dan naar staffelprijzen.

Door mijn white label content marketing dienst is het mogelijk:

  • Meer schrijfopdrachten aan te nemen en deze uit te besteden aan mij, om op deze manier je klantenkring te vergroten;
  • Zonder extra personeel in te zetten, je omzet te verhogen dankzij de schappelijke prijzen die ik hanteer;
  • Je teksten op tijd af te hebben, zodat het vervolg van de opdracht ook soepel door kan lopen.

Omzet verhogen zonder extra personeel in te zetten

Mijn “White label content marketing dienst” is dé oplossing als je op zoek bent naar een schrijver of extra schrijfhulp om al je schrijfopdrachten op tijd af te hebben. Het schrijven van goede blogartikelen, websiteteksten of productomschrijvingen is een tijdrovende taak. Het uitbesteden hiervan zorgt ervoor dat jij je kunt focussen op andere facetten binnen je bedrijf. Content die onder de noemer ‘white label’ geschreven is, kun je presenteren als eigen product. Door de schappelijke prijs van deze dienst is het mogelijk om winst te maken, zonder zelf tijd te besteden aan het schrijven van de teksten. 

Eenvoudig schrijfopdrachten indienen

Wanneer je direct content wilt laten schrijven zonder gebruik te maken van een staffelkorting pakket, kun je direct een schrijfopdracht indienen. Ik zal spoedig starten met het schrijven van jouw aangevraagde tekst en ik houd je ondertussen op de hoogte van de stand van zaken.

Andere white label diensten die ik aanbied

Onderstaande white label diensten zijn per stuk verkrijgbaar, in grote aantallen met staffelkorting of in een voordelig totaalpakket. Klik op de volgende diensten om mijn werkwijze en prijzen te bekijken: